Isprovocirala je svijet pitanjem “Koji je vaš izgovor?”, a onda je shvatila…

lolamagazin.com

Sigurno se svi sećate fitnes-mame Marije Kang koja je 2013. godine bila tema broj jedan svetskih medija zbog fotografije koju je objavila na društvenim mrežama i kritikovala mame koje se ne bave fizičkom aktivnošću.

Naime, Marija je kraj fotke na kojoj pozira sa svojih troje dece ponosno pokazujući svoju zategnutu liniju poručila svim ženama koje ne vežbaju: “Koji je vaš izgovor?”

Mnogi su osudili ovaj njen post jer je Marija na taj način još više izvršila pritisak na novopečene mame da moraju odmah da izgledaju savršeno.

Ipak, danas Marija ne krije da se njeno telo promenilo nakon rođenja tri sina i poručuje svojim pratiocima da je je ona i dalje ona ista žena koju su počeli da prate pre mnogo godina samo sa malim promenama na telu.

„Ukoliko ste se pitali da li je ova žena sa viškom kože i strijama prava Marija Kang koju ste počeli da pratite pre mnogo godina, ne brinite, to jesam ja“

-našalila se ona kraj fotografije.

Marija i dalje vežba i održava fit liniju, ali ne krije da su se stvari promenile posle dece.

I dalje vežba 5 do 6 puta nedeljno, ali se ne opterećuje kao ranije. Najvažnije joj je što se oseća dobro u svom telu, svaki dan jede čokoladu i ima cikluse na 28 dana. Kao neko ko je imao poremećaj u ishrani za Mariju je ovo znak da je zdrava, a to joj je danas najvažnije.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...