Tetovirani svećenik poznat kao Oskar (Oscar) postao je hit na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografije i snimke iz teretane na kojima se vidi njegovo savršeno izvajano tijelo.

Da ovaj luteranski svećenik iz Švedske gaji veliku strast prema vježbanju govori i činjenica da mu je ime na Instagram profilu “CrossfitPriest” (CrossfitSvećenik).

No, nakon što je počeo dobivati neželjene poruke sa seksualnom konotacijom, blokirao je komentiranje na svojim objavama. No, koliko ga žene vole pokazuje to što i dalje svaka objava sakupi preko 50.000 lajkova.

Oskar naglašava da mu je religija i dalje glavni fokus u životu, ali da želi promovirati i zdrav način života.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.