DANAS je jedna od glavnih preokupacija mladih, ali i starijih postao Instagram. Svi žele imati fenomenalne fotografije i lijepo uređen profil koji djeluje osmišljeno i originalno. U toj želji mnogi posežu za aplikacijama za uređivanje fotografija pa original često ni ne sliči na završni proizvod, piše Bored Panda.

No 26-godišnja Kim Britt odlučila pokazati kako izgledaju fotografije influencera prije nego što ih obrade u jednom ili više programa.

Ona na svom Instagramu profilu naziva “The truth is not pretty” (Istina nije lijepa) objavljuje fotografije na kojima se vidi i originalna i završna verzija, a svaku objavu prati odgovarajući opis.

Na jednoj od fotografija možemo je vidjeti sa štenetom u idiličnom zelenilu, dok se pored vidi kako čisti za njim jer još nije naučio gdje treba obavljati nuždu.

Na drugoj je s cvijetom u ustima, u obrađenoj i neobrađenoj verziji, a uz tu fotografiju slijedi i zanimljiv komentar.

“Ne znam zašto je svaka druga djevojka postavljala na Instagram fotografiju s cvijetom u ustima. Ja sam se osjećala prilično glupo s njim, a nije bio ni ukusan koliko sam očekivala”, piše ispod njene objave.

U većini objava ona prikazuje kako zapravo izgleda njen dan i kako on može biti potpuno drugačije predstavljen na društvenim mrežama.

Putovanje nije tako idilično kao što ga influenceri predstavljaju, a osim šminke, za lijepo i čisto lice na fotografiji potrebno je i posebno umijeće u programu za obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku pogledajte kolika je razlika u pitanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Istina nije lijepa: Influencerica pokazuje Instagram fotke prije i nakon obrade / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.