Folk diva Dragana Mirković napravila je pravi spektakl na koncertu u Orašju. Pjevačica na ovom nastupu nije štedjela ni glas, ni energiju i sve pjesme koje su se našle na repertoaru, izazavle su snažne emocije kod publike.

Kakva atmosfera je bila na ovom koncertu, najbolje svjedoči snimak koji je objavljen na Draganinom profilu na Instagramu.

U jednom trenutku, ona je sišla u publiku i to je izazvalo oduševljenje kod njenih fanova. A među pjesmama koje je otpjevala kada se našla okružena fanovima, bila je i numera „Nemirno more“.

Pogledajte snimak!Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.