ISTJERAO IH DOKTOR PEDIJATAR: Čekali dva sata i 30 minuta sa bolesnom djecom, a onda…


Popularna stranica Zeničanke prenosi zanimljiv Fb status o slučaju iz Sarajeva, koji se, kako se navodi, desio u ponedjeljak 28.03. ove godine. Autor je gospodin Asmir Kadrić. Evo tog statusa…

“Jučer poslije podne 17:30 h dolazimo supruga i ja u ambulantu predajemo zdravstvenu knjižicu i govorimo sestrama što rade da sin ima visoku temperaturu i osip po tijelu, kažu da izađemo van čekaonice.

I tako mi čekamo do 20:00 h, kad u jednom trenutku se javi netko s kartoteke i reće da nas doktor neće primiti, jer je završio smjenu i ispunio normu za danas. Jedan od roditelja se pobunio i rekao – U redu, neka mi netko potpiše da neće primiti dijete poslije dva i pol sata čekanja. U tom trenutku izlazi dr. pedijatar koji kaže da možemo ostati tu, ali ćemo biti zaključani do ujutro.

Jedan od radnika na kartoteci zove policiju, ničim izazvan i policija stiže u rekordnom roku, ali to nije samo patrola. Dolazi jedinica za podršku od pet specijalaca i počinju se “kriviti” na nas roditelje djece i tjerati nas napolje zajedno s tom bolesnom djecom. Tada sam ja pukao i pitao ih da li su zaista došli na pedijatriju da istjeraju nas s djecom, ipak jesu.

Kaže jedan, Nemoj ba da ti bezveze pišem prijavu, a ja ga pitam zbog kojeg prekršaja, molim te mi reci? I tako smo mi završili na ulici s djecom koja su imala temperaturu i do 39 stepeni! I kome čovjek da se žali???”0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...