Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene pet godina ima najveće šanse za uspjeh


Prema istraživanju provedenom na 3.000 žena i muškaraca diljem Europe postoji formula koja povećava šanse za uspjeh veze ili braka. Riječ je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde znanstvenici, ima idealnu brojku!

Kako bi veza između životnih partnera uspjela i bila kvalitetna u nju je potrebnu ulagati puno truda, s partnerom razgovarati otvoreno te biti spreman na odricanje. No, čini se kako i za vezu i brak postoji matematička formula, koja se krije u razlici između godina. Najsretnije su one veze, tvrdi znanost, u kojima je muškarac stariji od žene određeni broj godina…
Kvalitetna veza i odnos između partnera ovise o nizu faktora. Razumijevanje, odricanje, požrtvovnost i naravno, ljubav ključni su za uspjeh svakog braka i veze, no čini se kako se kvaliteta veze može mjeriti i u brojkama. Naime, prema istraživanju provedenom na 3.000 žena i muškaraca diljem Europe postoji formula koja povećava šanse za uspjeh veze ili braka.

Riječ je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde znanstvenici, ima idealnu brojku. Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene pet godina ima najveće šanse za uspjeh! Suprotno tome, veze u kojima je muškarac stariji 20 godina ili više imaju najmanje šanse za kvalitetan zajednički život!
Dokazano je kako žene emotivno sazrijevaju puno ranije od muškaraca te je razmak od 3 do 5 godina dovoljan da bi partneri bili na istoj emocionalnoj razini. S druge strane, partneri različitih generacija gotovo sigurno će imati različite poglede na životne vrijednosti, drugačiji ukuse i stavove, zbog čega s vremenom može doći do nerješivih nesuglasica.

Kakva su vaša iskustva? Podijelite ih s nama u komentarima…

zadovoljna.hr

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Izvor: M.Đ / infpult.info