Bosanskohercegovački reprezentativac Asmir Begović definitivno se neće vraćati u Milan, iako je postojala mogućnost da se poslije isteka pozajmice produži saradnja.

Navodno, Asmir Begović je tražio više novca nego što Milan želi dati za rezervnog golmana i tu je došlo do mimoilaženja.

Zbog toga, Rossoneri su se bacili u potragu za novim rješenjem i pronašli ga u golmanu Lyona, Ciprianu Tatarusanuu. Tridesetčetverogodišnji čuvar mreže je pristao da dođe u Milan za 1.2 miliona eura godišnje, dok je Asmir Begović tražio 2 miliona eura, piše Gazzetta dello Sport.

Rumunski golman će se sutra pojaviti na medicinskim pregledima.

Izvor: Oslobođenje.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.