Za vikend je napustio teren s bolnom grimasom i već se tada moglo iščitati da se radi o ozbiljnijoj ozljedi, a Zrinjski je potvrdio najgore slutnje. Ivan Brkić (26) pokidao je ligamente lijevog koljena i morat će pauzirati šest mjeseci!

Golman Zrinjskog zamijenjen je u 69. minuti utakmice protiv Borca (0:0) te je odmah prevezen u bolnicu gdje se pokazalo da su najvjerojatnije stradali prednji križni ligamenti, a to se potvrdilo na magnetskoj rezonanci koju je obavio u Hrvatskoj. Već će sutra ići na operaciju kako bi odmah mogao krenuti s rehabilitacijom. 

Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ako će oporavak ići prema očekivanom, hrvatski bi se golman mogao vratiti na teren u drugom dijelu sezone, ali za očekivati je kako neće biti na sadašnjoj razini već će vjerojatno u pravi ritam treninga krenuti s početkom priprema za novu sezonu. U 16 utakmica na golu mostarskog kluba Brkić čak deset puta nije primio gol.

Brkić je u karijeri igrao za Karlovac, Istru, Lokomotivu, Imotski, Cibaliju i Zrinjski, a u juniorima je bio i na meti Chelseaja, ali na kraju nije završio u londonskom klubu već je svoju karijeru gradio ‘zaobilaznim’ putem. Odlično je krenuo u ovu sezonu i spominjalo se kako bi mogao braniti za reprezentaciju BiH, ali na kraju ni od toga nije bilo ništa.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Ivan Brkić pokidao ligamente koljena / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.