Senzacionalna Verona je nakon rušenja Juventusa pod mikroskopom talijanske javnosti, a ne pod običnim povećalom. Tako su osim igre, briljantne izmjene, penala i prevelike individualnosti ‘stare dame’ (čitaj oslanjanja na Ronalda) na presici novinari primijetili i jednu suzu u krajičku oka hrvatskog stratega Ivana Jurića. 

VERONA – JUVENTUS 2-1

Drama u Veroni: Jurićevi dečki u deset minuta okrenuli Juve

– Ma neke me stvari u životu ganu, priznajem. Ali ne večeras, večeras sam jednostavno sretan zbog igrača – pojasnio je znatiželjnim talijanskim kolegama tvorac najvećeg čuda Serije A nakon utakmice.

– Trebali smo srce više nego išta. Nismo bili dovoljno oštri i intenzivni kao inače. Bili smo dobri prvih 35 minuta, ali smo onda promašili puno šansi, ali smo srećom uspjeli preokrenuti – rekao je za DAZN. 

TALIJANI HVALE HRVATA

‘Cristiano nije bio dovoljan: Juve slomila Jurićeva mašina!’

– Ne znam što reći. Igramo jako dobro ove sezone. Znali smo da ćemo biti dobri, ali ovoliko… Imamo puno mladih igrača gladnih pobjeda i igre u Seriji A. Na primjer,  Marash Kumbulla je bio danas sjajan. Odlučili smo igrati s par rizika, ali uz hrabrost guranja naše igre kako bismo svladali protivnika – pojasnio je ponosni trener. 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Ivan Jurić, izjave: Neke stvari me u životu dirnu… Pobijedili smo srcem… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.