Ivan Marinković je bio iskren, te je ukućanima rekao da je Jelena Ilić izgleda u drugom stanju.

VIC DANA: Haso i Mujo na kuglanju

Mujo u krevetu sa ženom svog jarana Hase. ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE I RAZOTKRIO KOLEGE: “Mnogi poznati kriju da su zaraženi, a evo ih leže sa mnom u bolnici” Broj jedan za show – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

– Neće me poljuljati odluka da se Jelena ne vrati u vilu. Znam svoj cilj i ništa me ne može odvratiti od toga. Jelena je izgleda trudna, postaću tata ponovo. Njeno ponašanje je uzrok drugog stanja – objasnio je Marinković ponašanje svoje supruge.

Ivan je zabrinut za svoju suprugu Jelenu, ali, tvrdi da je ona dobro i da je sve u redu sa njom.

(Informer.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – IVAN MARINKOVIĆ POSTAJE TATA PO TREĆI PUT, ONA JE TRUDNA: Stao pred kamere i PRIZNAO, a onda spomenu i SUPRUGU JELENU / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.