Bivša pjevačica iz grupe ”Luna Ivana Krunić stigla je u karantin pred ulazak u ”Zadrugu” i otkrila je da s Čedom Čvorkom više ne priča i da nisu u dobrim odnosima.
 

– Kada smo imali hitove, bilo je mnogo novinara i fotoreportera, imali smo dosta uspjeha, ali onda je to otišlo jer, kada nemaš hit, onda nemaš ništa. Nisam u kontaktu s Čedom i nismo u dobrim odnosima. Bili smo super prijatelji, bio mi je potencijalni svekar. Imala sam veliku podršku, ali to je prestalo, ne znam zašto – otkrila je Ivana. 

 

– Odabrala sam da sama guram i finansiram svoju karijeru i odlučila sam da prihvatim da bih stekla globalnu popularnost – iskrena je Ivana. 

– Imat ću sigurno svoje momente kada izađem iz takta, a to se desi kada me dragi ljudi provociraju. Sigurno ću da puknem ako bude neko koristio moje slabosti – rekla je pjevačica. 

Ivana je rekla i da nema taktiku kako da što duže ostane u rijalitiju. 

– Malo mi je glupo da ja, koja nemam iskustvo, imam neku taktiku. Neću da kontroliram svoje emocije, bit ću iskrena, nikada nikoga neću napadati, ali ću da se branim. Željela bih da unesemo neku pozitivnu energiju da se družimo, zezamo, što više zezamo -pozitivna je pjevačica, a onda otkrila tajnu koju nisu znali ni njeni roditelji. 

– Imam dečka i zaljubljena sam, on neka plače, a i ja ću. Volim ga baš mnogo. Niko ne zna za njega, ne znaju ni moji roditelji. Hajde da vidimo kako će biti – bila je iskrena Ivana.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.