Ivana Stanković je nakon uspješne manekenske karijere i TV programa “Prvi srpski top model” koji se emitovao 2011. godine, u kojem je učestvovala, napisala knjigu “Bez daha”, a ubrzo poslije i sljedeću pod nazivom “Strast”.

– “Strast” je nastavak biografije “Bez daha”, koja je postala bestseler, za koju nisam željela da bude knjiga od devetsto stranica. Brojne zanimljive priče koje nisu stale u prvi dio sada su pronašle put do čitalaca. Sudeći po porukama koje mi stižu na Instagramu, ljudima je nova knjiga čak interesantnija – rekla je manekenka o svojim knjigama za Hello.

Ivana se u razgovoru za pomenuti magazin i osvrnula na reklamu za jedan brend, koju je snimila sa planetarno poznatim glumcem Brusom Vilisom i otkrila šta misli o njemu:

– Iskreno? Ni nalik onom kul tipu iz filmova. Holivudska zvijezda, surovi profesionalac zbog koga sam za vrijeme fotkanja morala da stojim na telefonskom imeniku. Pomalo sujetan. A možda mu samo nije bio dan- rekla je Ivana.

Na pitanje da li se život modela svodi isključivo na glamur i sjaj, odgovara:

– Naravno da ne, mnogo toga ima iza kulisa. Mada, uvijek ću reći da je to najljepši posao na svijetu.

Nekadašnja manekenka priznaje da mladima zamjera to što su im uzori ličnosti koje ne bi trebalo da budu.

– Uzori su im ličnosti koje to ne bi smjele da budu, izoperisane, primitvne, sumnjivog morala, bahate, bez kućnog vaspitanja… Mislim da bi Zdravko Čolić svima mogao da bude primjer – dodala je Ivana.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba