Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (30) novi je igrač minhenskog Bayerna kojeg vodi Niko Kovač. Krilni napadač dogovorio je posudbu iz Intera uz opciju otkupa ugovora, a suigrači iz hrvatske reprezentacije, uz druge nogometaše, oduševljeni su tom odlukom i  redom mu čestitaju pod objavom na Instagramu. 

DIO NAVIJAČA NEZADOVOLJAN

Kovač: Perišić nije dobar igrač? Kao da je iz 2. ili 3. kategorije

Među njima je svakako najzanimljiviji komentar njegovog dobrog prijatelja i imenjaka, Ivana Rakitića, koji mu je poručio: 

– Bravo debeli, neka je zdravlja, ostalo ces ti riješiti na terenu – te je na tome komentaru skupio više od 700 lajkova.

IVICA UZ IVANA

Olić: Perišić će dokazati da je vrhunski i ušutkati te kritičare

Dejan Lovren, oko kojega se ovih dana lome koplja hoće li ili neće napustiti Englesku i krenuti put Italije, poručio je Ivanu:

– Gazi bratko. Sretno.

Danijel Subašić se, uz čestitku našalio na njegov imidž:

– Čestitke od srca cimeru, samo miči te brčine.

KOMENTAR

Niko, uzeo si igračinu! Perišić je idealan za Bayern i Kovača

Među čestitkama stoji i ona Borne Barišića koji kaže: 

– Čestitam i sretno bratko! 

Osim suigrača, čestitao mu je i bivši ‘vatreni’ i jako dobar poznavatelj njemačke nogometne lige, Mladen Petrić napisavši jednostavno:

– Sretno brate.

I službeni profil Bayerna napisao je:

– Servus, Ivan!

Među ostalima su se našli i Mitch Langerak (bivši suigrač iz Dortmunda), Naldo, Mateo Pavlović, Chris Mavinga, Hillal Soudani, Andrea Pinamonti, Radja Nainggolan  i drugi.

Podsjetimo, Ivan je u Bavarsku stigao na posudbu iz milanskog Intera za koju će Bayern platiti pet milijuna eura uz opciju otkupa ugovora za 25 milijuna eura.

– Svi znaju da je Bayern velik klub, za mene je jedan od pet najboljih u svijetu. Kad te takav klub zove, ne možeš reći “ne”. Obećao sam da ću svaki dan davati sve od sebe kako bismo osvojili puno trofeja – kazao je Ivan.

 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr