Hrvatski MMA miljenik Ivica Trušček (38-34) iz Taškenta se vraća s porazom. Na priredbi GFC 20 izgubio je od Šamila Zavurova(37-5-1), legende dagestanskog MMA-a i čovjeka koji je nekad učio Khabiba Nurmagomedova hrvačkom zanatu.

Zavurov je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi poslije dobre serije udaraca nakon koje je sudac zaustavio borbu. Trušček je okršaj prihvatio samo dva tjedna nakon KSW-a, a iako se osjećao spremnim za izazov, Zavurov je bio preveliki zalogaj.

‘Terror’ se nakon borbe obratio obožavateljima putem društvenih mreža. Jedan, jedini, šaljiv i u porazu.

– “Great success (Boratovim glasom)… Osvojeno drugo mjesto :/, prebio me kao cucka… Bio je točno takav kakvim smo ga i očekivali, samo puno tvrđi, koliko god to glupo zvučalo. Ne žalim za ničim jer ga ne bi pobijedio nijedanput iz deset pokušaja. Giljotina na kraju prve runde je bila blizu, čuo sam kako se davi, ali nedovoljno da ga natjeram na predaju. Poslije je preuzeo kontrolu i skoro svakim udarcem nanio štetu. Lijeva noga i desno oko mi ne rade, nadam se samo privremeno. Idem doma plakati mami i liječiti rane, ali tek nakon što sutra napokon razgledam Taškent. Iskreno sam mislio da imam realne šanse za pobjedu, ali sam se gadno za*ebao i opet razočarao. Možda drugi put, na WFC-u u Ljubljani 19.1. druge godine, bude bolje. Jos jednom fala Kamenom, #attzagreb #BlackDragonBJJ #EcoBauGmbh #NovaGenetikKrizevci #TiskaraLovrekovic mami i mojoj djeci kojima budem sljedećih dana beskoristan. Ne znam što drugo reći nego da mi je jako žao, ali ne toliko kao da sam mogao više jer nisam, ovo je bio moj maksimum u ovom trenutku i nemam isprike za poraz… Oprostite mi molim vas – objavio je Trušček uz sliku posljedica teške borbe s Dagestancem.

 

 

Great succsess (Boratovim glasom)… osvojeno drugo mjesto :/ prebio me ko cucka… bio je tocno takav kakvim smo ga i ocekivali, samo puno tvrdi, kolko god to glupo zvucalo. Ne zalim za nicim jer ga nebi pobjedio nijedanput iz deset pokusaja. Giljotina na kraju prve runde je bila blizu, cuo sam kako se davi, ali nedovoljno da ga natjeram na predaju. Poslje je preuzeo kontrolu i skoro svakim udarcem nanio stetu. Ljeva noga i desno oko mi ne rade, nadam se samo privremeno. Idem doma plakati mami i ljeciti rane, ali tek nakon sto sutra napokon razgledam Taskent. Iskreno sam mislio da imam realne sanse za pobjedu, ali sam se gadno zajebo i opet razocarao. Mozda drugi put, na WFCu u Ljubljani 19.1. druge godine, bude bolje. Jos jednom fala Kamenom, #attzagreb #BlackDragonBJJ #EcoBauGmbh #NovaGenetikKrizevci #TiskaraLovrekovic mami i mojoj djeci kojima budem sljedecih dana beskoristan. Neznam sto drugo reci nego da mi je jako zao, ali ne tolko ko da sam mogao vise jer nisam, ovo je bio moj maksimum u ovom trenutku i nemam isprike za poraz… oprostite mi molim vas…

Objavu dijeli Ivica Truscek (@terrortruscek) Stu 23, 2019 u 12:14 PST

Ipak, već idući dan vratio se starim navikama pa odradio trening snage. I poslao novu poruku vjernim pratiteljima.

– Nema odmora dok traje obnova… Ipak mi jedan trening snage preksinoć nije bio dovoljan. Ali dva… Da mi je imati desno oko i lijevu nogu od jučer, a mišiće od danas, je*o bi mu majku siguran sam – napisao je ‘Terror’.

Trušček sada uzima kraću pauzu od borbi, a akciji se vraća 19. siječnja na WFC-u u Ljubljani.Izvor: Boris Trifunović / 24sata.hr