DOUGLAS COSTA najnovije je ime na popisu Juventusovih nogometaša koji su napustili Italiju prije nego što je zaključen 14-dnevni period trajanja karantene. 

Ranije su to učinili Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Rodrigo Bentancur i Miralem Pjanić, čiji su letovi izvan Italije izazvali puno kontroverze. Sada iz više izvora dolazi vijest da je isto učinio i Costa.

Sportski komentatori, navijači, čak i odvjetnici, cijelog dana pričaju o njihovom postupku, a neki traže i odgovore na to tko im je dozvolio da napuste Italiju. Poseban problem predstavlja činjenica da su svi oni suigrači dvojice zaraženih nogometaša. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniele Rugani bio je prvi nogometaš zaražen koronavirusom u Serie A, a nakon njega zarazio se još i Blaise Matuidi pa je Juventus 121 igrača i ostale članove kluba prebacio u 14-dnevnu karantenu.

Ipak, sada se priča promijenila i čelnici kluba tvrde kako se radi o dobrovoljnoj samoizolaciji za koju ne postoje rokovi. Bez obzira na to, činjenica je da je cijela država u karanteni i da su navedeni nogometaši iz nje otišli prije njenog isteka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Iz Italije je tijekom karantene pobjegao još jedan nogometaš Juventusa, ukupno peti / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.