Jutros u sedam sati otvorena su sva biračka mjesta u Bosni i Hercegovini, a građani BiH su birali novu lokalnu vlast u gradovima i općinama naše države.

U općini Bosanska Krupa od sedam sati otvoreno je 35 biračkih mjesta, a borbu za načelničku poziciju vode tri kandidata, Himzo Krupić, Mehmed Mahmić i Armin Halitović.

Portal Biscani.net od 19 sati će pratiti rezultate glasanja u ovoj općini, a pored općine Bosanska Krupa na našem portalu možete pratiti i rezultate ostalih gradova i općina našeg kantona.

21:00 | Prema trenutnim rezultatima, Armin Halitović je novi-stari načelnik općine Bosanska Krupa.

20:40 | Armin Halitović ubjedivo vodi za načelničku poziciju u Bosanskoj Krupi.

20:10 | Prema posljednjim informacijama kojima raspolaže portal Biscani.net, Armin Halitović vodi za načelničku poziciju. U ovoj općini glasalo je 10008 glasača

19:00 | Zatvorena su sva biračka mjesta. Građani općine Bosanska Krupa od 7 sati su mogli na 35 biračkih mjesta birati novu lokalnu vlast.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.