Načelnik općine Velika Kladuša Fikret Abdić stigao je jutros na svoje radno mjesto, potvrđeno je za N1 iz kabineta načelnika.

Na društvenim mrežama tokom protekle noći objavljene su informacije kako je načelnik Općine Velika Kladuša – Fikret Abdić narušenog zdravlja te da je hitno prebačen u zagrebačku bolnicu.

Iz kabineta načelnika Abdića jutros su za N1 potvrdili kako se Abdić ne nalazi u zagrebačkoj bolnici, te da je jutros stigao na svoje radno mjesto u zgradu Općine Velika Kladuša.

Prema podacim CIK-a nakon 98,48 posto obrađenih biračkih mjesta u Velikoj Kladuši Abdić je u vodstvu sa 6.636 glasova, dok Jasmin Hušić ima 6.300 osvojenih glasova i sasvim je izvjesno da će i u naredne četiri godine Abdić biti na čelu Općine Velika Kladuša.

Izvor: N1 BiH

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.