Nenad B. (39) iz Modriče u noći s nedjelje na ponedjeljak u dva navrata puškom je prijetio prisutnima ispred modričke kafane u mjestu Dugo Polje. 

Prema prvim informacijama, Nenad B. je nakon prepirke u kafani izašao iz objekta, otišao do svog traktora koji je bio parkiran u blizini i donio pušku.

Kada je gostima počeo prijetiti puškom, vlasnik kafane mu je nekako skrenuo pažnju i uspio uzeti oružje, ali nije znao da je on imao i drugu pušku. Nenad B. je otišao na nepoznatu lokaciju te se ponovo vratio, s drugom puškom.

Na koncu, alarmirana je policija pa je Nenad B. zaradio prijave za dva krivična djela – nasilničko ponašanje i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Iz traktora uzeo pušku pa prijetio gostima kafane / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.