Iako su mnogi mislili da će stati na ludi kamen, pjevačica Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović su raskinuli. Poslije više od pet godina ljubavi pjevačica je prije dva i po mjeseca napustila stan u kojem su zajedno živjeli.

– Milica i Miloš su imali turbulentnu vezu. Od početka su bili pod lupom javnosti, naročito što je on u tom trenutku napustio ženu koja mu je rodila sina. Oni su uspjeli sve to da prevaziđu i izgrade svoju ljubavnu priču, koja očigledno nije imala sretan kraj. Skoro šest godina su zajedno i bilo je logično da njihova veza bude krunisana brakom ili proširenjem porodice, ali se to nije dogodilo. Zajednički život bio je korak više u njihovoj vezi, ali ne i dovoljan da nastave zajedno u budućnosti – kaže izvor blizak paru i dodaje:

– Miloš živi život od danas do sutra, dok je Milica mnogo stamenija. Ona je sa 16 godina počela da zarađuje i živi samostalno, razmišlja o budućnosti i o tome gdje sebe vidi za nekoliko godina. Kada je shvatila da sa Milošem nema iste poglede na budućnost, odlučila je da stavi tačku. Napustila je stan u kojem su zajedno živjeli i vratila se u svoj. Nije joj lako jer pet godina nije malo i jako je voljela Miloša, ali je razumno postupila. Sve ovo vrijeme se nadala da će prevazići neslaganja koja su imali, ali uzalud. Napustila ga je prije dva i po mjeseca i sada je odlučila da se posveti karijeri. Vijest da su raskinuli podijelila je samo sa roditeljima i s nekoliko bliskih ljudi. Međutim, otkada se informacija pojavila u medijima, svima je bilo jasno zašto je ljeto provela na primorju i nikome se nije javljala.

– Milici je teško da priča o raskidu jer je još sve svježe. Nije joj lako da zaboravi šta je sve imala sa Milošem za ovo vrijeme iako je svjesna da su među njima nepomirljive razlike. Odmah nakon raskida ona je otputovala na ljetovanje kako bi sredila misli i preboljela, ali joj je povratak u Beograd opet vratio stare uspomene. Ona planira da se sada posveti sebi i svojoj karijeri. Misli da će joj preokupacija poslom pomoći u svemu, zato možda snimi pjesmu i ranije nego što je planirala. Prijatelji pokušavaju na sve načine da je izvuku iz kuće, da je ubjede da radi i zakaže mnogo više nastupa kako bi se vratila u stari kolosjek – kaže izvor za Blic.

Miloš iza sebe ima brak sa crnogorskom pjevačicom Andreom Demirović.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba