Anđelku Prpić, poznatu srpsku glumicu, paparaco portala Pink.rs uslikao je danas u izdanju koje nas je šokiralo! Naime, lijepa glumica je šetala Dedinjem na štakama!

Foto: Pink.rs

Nije poznato šta se tačno glumici desilo i zbog čega mora da koristi ovo pomagalo, a prolaznici, koji su se našli u njenoj blizini, bili su šokirani kada su je prepoznali.

Foto: Pink.rs

Nadamo se da će lijepa glumica uskoro riješiti ovaj problem i ponovo “stati na noge”.

(Pink.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – IZAŠLA JE IZ KUĆE NA DEDINJU I JEDVA SE KREĆE, NOGE JOJ SE ODUZELE I MORA DA KORISTI ŠTAKE: Prolaznici šokirani KAD SU VIDJELI KO JE ONA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.