Svake večeri u ovoj finalnoj nedjelji neko od takmičara napušta Bijelu kuću, a gledaoci svojim SMS glasovima odlučuju ko pakuje kofere i ispada iz trke za vrijedne nagrade.

Voditelj Ognjen Amidžić sinoć je okupio sve zadrugare oko crnog stola, a potom najavio da je za nekog takmičenje gotovo.

Ognjen je odmah podigao Minu Vrbaški, Zoricu Marković, Sanju Stanković i Boru Santanu. Nakon tenzije koja je vladala među zadrugarima, Ognjen je saopštio da imanje napušta Sanja Stanković zbog čega su gotovo svi ukućani zaplakali, a ovo je najteže palo njenoj izabranici Jovani Tomić Matoroj.

Nakon Sanje Stanković koja je sinoć zauvijek napustila velelepno imanje, napravljen je još jedan presjek glasova publike.

Voditelj Ognjen Amidžić ponovo je okupio sve zadrugare oko crnog stola kako bi im saopštio ko je sljedeći ko će spakovati kofere i uputiti se ka kapiji.

Ognjen je ovaj put podigao zadrugare koji su imali osjećaj da imaju najmanji procenat glasova, a to su Zorica Marković, Nadežda Biljić, Mina Vrbaški i Bora Santana.

Međutim, voditelj im je rekao da sjednu dole, jer oni nisu bili u opticaju već Marko Marković, Marko Miljković, Savo Perović i Suzana Perović.

Meni su dvije najbitnije osobe ovdje podignute, iskreno u šoku sam – izjavila je Luna Đogani.

Odlukom publike velelepno imanje zauvijek je napustio Savo Perović, te mu se Luna na ivici suza odmah bacila u zagrljaj i pozdravila se sa svojim prijateljem.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba