LIONEL MESSI zabio je za pobjedu Argentine nad Brazilom (1:0) u prijateljskoj utakmici u Riyadu. Messiju je u 13. minuti Alisson obranio penal, ali je kapetan Argentine iz drugog pokušaja zabio za pobjedu, a u toj utakmici argentinski kapetan stigao se posvađati s brazilskim izbornikom Titeom.

U jednom je trenutku Messi pogledao prema aut liniji i stavio prst na usta, a zatim gestom rukom poručio Titeu da previše prča.

Brazilski izbornik komentirao je situaciju.

“Žalio sam se jer je Messi trebao dobiti žuti karton, a onda mi je on rekao da začepim usta. I ja sam njemu rekao da začepi i to je bilo to.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi telling Tite to shutup. 15 games suspension incoming. pic.twitter.com/iFLUr7rn2H

— beej🎗 (@FCBeej) November 15, 2019

A nakon utakmice brazilski branič Thiago Silva prozvao je Messija, uz tvrdnju da je iskoristio utjecaj kod suca Matthew Conger s Novog Zelanda.

“Messi želi voditi utakmicu i uvijek se ponaša tako. Razgovarao je sa sucem i smijao se, a sudac dozvolio da ga ponese divljenje prema igraču kakav je Messi. On uvijek pokušava natjerati suce da dosuđuju u njegovu korist. Razgovarali smo s nekim igračima koji nastupaju u španjolskom prvenstvu i rekli su nam da se događaju iste stvari. Messi i tamo kontrolira susret i utječe na odluke suca. To je krajnje nepristojno”, ispalio je kapetan Brazila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor: / index.hr