Premijer Hrvatske Andrej Plenković sastat će se večeras sa liderima SDA i HDZ-a BiH, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem u Zagrebu.

– Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se sa zamjenicima predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem, danas, 28.9. 2020. godine, u 19.00 sati, u Banskim dvorima, stoji u objavi Vlade Hrvatske.

Dodaje se da će sastanku prisustvovati i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković.

Izvor: Vijesti.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.