TALIJANSKI dragulj Sandro Tonali dijete je Brescije baš kao i legendarni Andrea Pirlo. 

Pritom, igraju istu poziciju i prilično su slični pojavom pa 19-godišnji Tonali ima dugu kosu i građom je sličan slavnom sunarodnjaku. 

Tonalija, koji navija za Milan, zbog toga često uspoređuju s Pirlom, no on sebe više opisuje po stilu igru kao Gennara Gattusa. Međutim, ima još jednog idola.

“Gattuso mi je bio idol, ali od današnjih igrača me najviše inspirira Luka Modrić”, objasnio je Talijanima.

Da stvar bude još zanimljivija, Tonali izrasta u sjajnog nogometaša kojeg žele sve talijanski velikani, a najodlučniji je zasad Juventus koji je Bresciji spreman platiti i 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne razmišljam o transferu, to me sada ne zanima. Želim završiti sezonu najbolje što mogu i puno toga još dati Bresciji koja je vjerovala u mene”; rekao je mladić koji već ima tri nastupa za Italiju.

Njegov predsjednik Massimo Cellino izjavio je kako će ga pustiti tek za 300 milijuna eura.

“On me voli, kao sin sam mu. I ja njega jako volim. Ne znam, to je puno novca, šokantno je čuti takve brojke. Uvijek sam miran i iskren, to su neke moje vrline”, zaključio je za Corriere della Seru.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Izgleda kao Pirlo, igra kao Gattuso i košta 300 milijuna eura: “Modrić mi je idol” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.