Izgubio borbu, mama mu ušla u ring i išamarala ga pred svima

24sata.hr

Kao da ruskom borcu nije bilo dovoljno što je dobio batine od protivnika, nakon borbe u ring mu je ušla majka i osramotila ga pred svima. To ga je toliko pogodilo da nije htio biti ni na proglašenju pobjednika.

U poluležećem položaju, naslonjen na stranicu oktogona i ošamućen od protivnikovih udaraca, primao je udarce koji su zaboljeli njegov ego. Grigoru Kičiginu bilo je toliko neugodno da je pobjegao iz ringa ne želeći biti na proglašenju pobjednika. Uz suca i borca koji ga je nokautirao bila je njegova majka i trenerica.

Kičigin ima 28 godina, dovoljno da mu majka uđe u ring i opali koju ‘odgojnu’ jer se nije borio onako kako je ona zamislila.  Grigor je izgubio u drugoj rundi na borilačkom turniru u Rusijil. Bolji je bio Ruslan Jamanbaev.

foto: Twitter

Grigovorva majka Ana Azovskaja cijelo je vrijeme skakala uz oktogon i vikala. Kad je sudac prekinuo borbu uletjela je u ring i počela s lekcijama. Grigor je na tren okrenuo glavu dok je pričala. Kakva pogreška.

Glava mu se vratila od šamara koji je dobio. Kao da mu nisu bile dovoljne batine koje je dobio od borca, sad ga je još i majka osramotila.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...