Jedan muškarac iz Zagreba (35) je ostavio suprugu zbog ljubavnice koja je starija od njega sedam godina. Toliko se zaljubio da je izgubio razum, ali sada žali zbog svog nepromišljenog poteza.

Ovo je njegova ispovijest:

 

“Izgubio sam suprugu koja je bila predivna žena, dobra i brižna, zbog sedam godina starije ljubavnice s kojom sam je varao od ljeta 2015. godine. Žena nije ništa znala, ili barem to nije pokazivala.

 

Ljubavnica je bila izuzetno sek*epilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj. Prošlog ljeta sam se čak razveo od žene u nadi da ću s njom započeti život. I ona je bila u braku i obećala mi je kako će i ona otići od muža.

Ali, tada je sve krenulo naopako. I dalje smo živjeli odvojeno jer se ona još nije razvela, a četiri mjeseca nakon što sam ja otišao od supruge, ljubavnica me je ostavila. Našla je novog muškarca, ali stalno mi se javlja SMS-om ili porukama na Fejsbuku.

Piše kako me se često sjeti. Odgovorio sam joj da me pusti na miru, čak sam slagao kao već imam novu djevojku s kojom mislim ozbiljno.

Govori mi kako razmišlja o meni kada je tužna, sjeća se lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno, ali da je zaljubljena u novog muškarca. Nekako mi se čini da bi bila najsrećnija kada bi se mogla viđati s obojicom.

I dalje me privlači, ali ne želim popustiti. Često se sjetim svoje supruge i kako je plakala kada sam odlazio. Sada sam ja ostavljen, Bog me je kaznio. Ne prođe dan da ne žalim za suprugom i životom koji smo imali”.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.