Očigledno ni kazne ne mogu da smire učesnike “Parova”, redaju se incidenti, a ovoga puta je Mladen Vuletić pred svima maltretirao Macu Diskreciju. Naime, Mladen nije starleti zaboravio da ga je odmah nakon što je ušao u rijaliti, nazvala dilerom droge, aludirajući na njegovu kriminalnu prošlost, pa joj se sada osvetio. Prvo je Vuletić Diskreciju, zajedno s Markom Markom Perovićem, obučenu ubacio u bazen, ali nije se na tome zaustavio. Kasnije je uletio u spavaću sobu i Macu koja je vrištala izvukao iz kreveta i počeo da je vuče po podu. Pokušavali su da ga spriječe, objašnjavali da povređuje Macu,… ali Vuletić nije kažnjen zbog svog skandaloznog ponašanja.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.