Mnogima od nas poznata su druženja na kojima ona jedan prijatelj ili prijatelji ne puštaju mobitel iz ruke.

No, sada je stiglo rješenje pomoću kojeg mobiteli neće biti problem.

To rješenje naziva se ‘kavez’ za mobitele, a nalikuje ćeliji u koju možeš staviti mobitele i lokotom ju zaključati.

Koliko često ti se dogodilo da si s ekipom dogovorio druženje uz razgovor i društvene igre, no jedan član ekipe je više skoncentriran na svoj mobitel nego na prijatelje oko sebe?

Čak i ako ti osobno nemaš takva iskustva, znaš sigurno nekoga tko ima. U današnje vrijeme život bez mobitela je nezamisliv, no ipak moramo negdje povući granicu. Tako smo u nekim filmovima i serijama mogli vidjeti kako ekipa stavlja mobitele na sredinu stola i ne smiju ih cijelu večer uzeti. A upravo smo pronašli nešto slično što bi moglo biti zanimljivo tvom društvu.

Radi se o kavezu koji nalikuje mini zatvorskoj ćeliji i u koju stane šest mobitela, a uz nju dolazi i lokot s dva ključa pomoću kojih se taj kavez zatvara. Kako bi začinili igru, možete dodati i neki vremenski period u kojem mobiteli moraju biti zaključani. Ovaj zanimljiv predmet prodaje se na stranici Firebox, koja i inače ima veoma zanimljive i jedinstvene predmete.

Cijena ove ćelije je 6,99 funti, odnosno 62 kune, a super je ideja ako tražiš nekome poklon ili želiš iznenaditi prijatelje kad dođu kod tebe.

(24sata.hr)