IZNENAĐENJE? S*ks-bomba mijenja Viki Miljković u Zvezdama Granda, Karleuša dobija novu protivnicu?

Kurir
Uoči nove sezone ``Zvezda Granda`` najviše se spekuliše oko sastava žirija, a kako se priča, moglo bi da dođe do neočekivane rokade i umjesto Viki Miljković, na mjestu sudije bi mogla da se nađe Aleksandra Prijović.

Prema nezvaničnim informacijama, Viki je najavila Saši Popoviću da će zbog američke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim neće moći da snima prve emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja.

– Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pjevačica ne može i ne želi da ih otkaže. Popović je rekao da nema problema i nagovijestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buduću saradnju. Razmatrajući ko bi se od pjevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijović prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj svih generacija! – tvrdi izvor blizak produkciji “Granda“ i dodaje da je u Popovićevoj odluci bitan faktor i Jelena Karleuša.

– Priju sluša i voli mlađa publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lijepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki način može da parira starijim kolegama. Saša se još uvijek nije čuo sa djevojkom svog kuma Filipa Živojinovića, ali se posavjetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju. Jelena Karleuša će imati novu žrtvu, jer se s Viki već ispucala, a i pomirile su se na kraju prošle sezone. Prijovićka joj je bila slatka, ali joj se zimus zamjerila kad je na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović – kaže izvor.

Sa druge strane, Aleksandra Prijović je demantovala ove glasine.

– Ne znam ništa o tome, zaista – kratko je poručila Prijovićka.

Viki Miljković je potvrdila da ima zakazane koncerte “preko bare“.

– Idem na američku turneju i biću zauzeta u septembru. Vidjećemo šta će biti i kako ćemo uspjeti da se dogovorimo Popović i ja – izjavila je Viki Miljković.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...