Izraelski vojnici snimljeni su kako zarobljenom palestinskom dječaku stavljaju povez na oči i vode ga ulicama dok bacaju bombe na okolne objekte.

Prema pisanju RT-a, vojnici su zarobili dječaka u Hebronu, a onda su, dok su ga vodili s povezom na očima, petorica vojnika bacala omamljujuće granate na stambene objekte koji se nalaze u neposrednoj blizini. 

Dječakov otac se navodno pokušao obračunati s vojnicima koji su odbili pustiti njegovog sina. RT javlja da je dječak oslobođen poslije u Kirjat Arbi.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.