Jedno od prvih nepisanih pravila za sve turiste koji riješe da obeduju ili da se osveže u tavernama ili barovima jeste da pre poručivanja dobro prouče meni, jer u suprotnom mogu da se rasplaču kad im stigne račun, poput jedanog muškarca koji je godišnji odmor provodio u Grčkoj.

Foto: Instagram

Britanska bokserska legenda Riki Haton (40) i njegova djevojka Čarli, pamtiće letovanje na Mikonosu u Grčkoj, vjerovatno dok su živi. Naime, njima je na kraju ručka stigao račun od skoro 2.000 eura. Kako je Haton napisao, ono što ga je posebno zgranulo jeste cijena odreska od kobe govedine u visini od 920 eura.

– Upravo sam se probudio u lokvi je*enih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno go*no – napisao je od ispod svoje objave na Instagramu, nakon čega je dodao da prilikom poručivanja odreska nije gledao cijenu.

Foto: Instagram

Pored ovog skupog specijaliteta i šampanjca od 490 eura, on je poručio i još nekoliko stavki čija cijena nije baš pristupačna, i prema riječima svima koji poznaju cijene na Mikonosu, kao i u ovom restoranu, prevazilazi granice umjesnog i onoga što restoran gostima stvarno nudi. U prilog tome idu i ocjene, pa i komentari na sajtu Trip advajzer.

Foto: Instagram

– Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo. Usluga je nevjerovatno loša, od minuta kad dođete. Hrana je OK, ali definitivno nije vrijedna cijene – samo je jedan od komentara nezadovljnih gostiju ovog restorana na Mikonosu.

Foto: Instagram

Izvor: / novi.ba