Iako je bilo najavljeno da će Kija Kockar nastupati u jednom inostranom klubu za Novu godinu, te za to dobiti, kao i većina pjevača u “najluđoj noći”, pozamašan honorar, pobjednica “Zadruge” je pet dana prije 31. decembra saznala da je ostala bez “tezge”. Iako nema vremena da zakaže novu, Kija se potrudila da u svemu tome pronađe neku svijetlu tačku.

– Desio se neki nesporazum između produkcije, menadžera i te treće strane koja je sve to organizovala, pa na kraju ispaštam ja – izjavila je Kockareva za “Skandal”, uz dodatak da će najvjerovatnije pjevati na nekoj dnevnoj žurki.

– Jako mi je krivo što se to desilo, ali, Bože moj, to se dešava. Na kraju sam bila sam jako sretna što neću nigdje nastupati, odnosno što ću biti slobodna, ali zvali su me za neku dnevnu žurku. To još uvijek treba da se potvrdi, tako da ću možda ipak imati nastup i osjetiti tu zimsku čaroliju – dodala je vlasnica hita “Ko bi rekao”.

– Ukoliko ne budem radila, neću nigdje izaći, nego ću Novu godinu provesti privatno, ali vam neću otkriti ko će dobiti poljubac u ponoć. Reći ću samo da će to biti meni veoma bliska i voljena osoba. To ne mora da znači odmah da je u pitanju emotivni partner. Kako god, sve i da ostanem sama, odnosno ako ne budem okružena ljudima koje volim, neću otići na neko partijanje sigurno – zaključila je Kija, dodajući da ima velike planove za narednu godinu.

Naime, osim albuma koji bi trebalo da se u prodaji nađe na proljeće, 14. februar je najvjerovatnije određen kao datum izlaska njenog novog singla “Amorova strela”.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)