Folk pjevačica Seka Aleksić odlučila je da prilikom trudnoće održava kilažu pa je u Antaliji angažovala trenera dok je boravila sa svojim suprugom Veljkom i sinom Jakovom.

– S obzirom na to da je Seka po drugi put u drugom stanju, odlučila je da održava kondiciju kako bi trudnoću što lakše podnijela. Ne smije da radi neke komplikovane vježbe i treninge i baš zbog toga se odlučila za jogu – kaže izvor blizak pjevačici za “Alo” i dodaje:

– Trener joj je shodno njenom stanju i fizičkoj pripremljenosti napravio plan vježbi, koji je ona slijedila bez pogovora. Plaža i more bili su idealna prilika da se pjevačica osjeti maksimalno opušteno i da uživa u vježbanju. Joga joj se veoma dopala i rekla je da će sa njom najvjerovatnije nastaviti i u Srbiji. Sekin muž Veljko oduševio se što folk zvijezda i u drugom stanju želi da bude fizički aktivna.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.