Goca Božinovska nipošto ne može da se požali da loše živi, uživa ona sa sinom i snajom u ogromnoj kući u Surčinu, ali da je nije zadesila velika nevolja, sve bi bilo drugačije.

“Goca je mnogo radila i grdne pare uložila u veliki, luksuzni stan u centru Beograda. Njega je bila namijenila sinu Mirku i njegovoj budućoj ženi, ali ostala je bez tog krova nad glavom. Njoj i drugim stanarima zgrade sudski izvršitelji su zaplijenili stanove, a investitor je pobjegao u Rusiju.

“Taj investitor je uzeo kredit od 600.000 eura od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Niko to nije ni znao dok nisu počeli da im stižu sudski pozivi, a onda im je sud zaplijenio stanove. Borili su se svi da to obore, dva puta je odlagano izvršenje, ali nije bilo spasa.

Svi stanari su prevareni. Investitor zgrade je u nju uložio preko milion i po eura i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u iznosu od 600.000 eura. Kao hipoteku za taj kredit je založio cijelu zgradu i tako se desila ta nesreća. Zamislite koliko je Božinovska radila da kupi taj stani na pravdi Boga je tako prevare, pa to je za infarkt” otkriva jedna Gocina koleginica.

Božinovska je ovo teško podnijela, ali uz nju je sve vrijeme bila njena Zlata Petrović koja je tješila da će zaraditi novi stan. Nažalost, poslije je krenula korona, tezge više nisu kao nekada.

.

.

.

.

.Izvor: Svet