Nakon prijave kupača da se u vodi utopio M.J., na lice mjesta odmah su stigli policijski službenici i pripadnici Žandarmerije, koji su iz vode izvukli beživotno tijelo utopljenog mladića

Na jezeru Beli kamen kod Bešenova u Srbiji, u srijedu oko 17 sati udavio se dvadesetosmogodišnji mladić iz Ratkova kod Odžaka, potvrđeno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Nakon prijave kupača da se u vodi utopio M.J., na lice mjesta odmah su stigli policijski službenici i pripadnici Žandarmerije, koji su iz vode izvukli beživotno tijelo utopljenog mladića. O ovom događaju obaviješten je tužilac, pišu Novosti.

Inače, jezero Beli kamen nastalo je poslije isrpljivanja kopa laporca, a osamdesetih godina krenulo je da se puni vodom, da bi poslije 20 godina dostiglo dubinu preko 50 metara.

Iako je na njemu zabranjeno kupanje, spas od vrućine koriste mnogi građani ne samo iz ove okoline već i šire.

(fokus.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.