JEDAN od najvećih modnih trenutaka 2019. godine svakako je bio zatvaranje revije modne kuće Versace u rujnu, kada je Jennifer Lopez prošetala pistom u legendarnoj zelenoj haljini koju je proslavila na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine.

Gotovo 20 godina nakon što je u njoj potaknula pokretanje Googleovog pretraživača za slike, ponovno je u istoj haljini srušila internet, a sada je na svojem Instagramu pokazala i kako je izgledao trenutak prije njezinog izlaska na pistu.

“Podsjetnik na jedan od najboljih trenutaka prije revije Versace”, napisala je u opisu videa u kojem joj deseci ljudi plješću i snimaju je mobitelima trenutak prije nego što je išetala na modnu pistu. 

“Ovo je legendarno!”, “Oduvijek si bla i uvijek ćeš biti kraljica”, samo su neki od brojnih komentara oduševljenih obožavatelja pjevačice, a mnogi su joj i zahvalili na tome što im je nakratko odvratila misli od situacije u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, mnoge je oduševio i eksplicitan pogled na njezinu stražnjicu koja je nakratko izvirila iz dubokog proreza na leđima.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – J.Lo oduševila fanove videom iz backstagea prije Versace revije: “Ovo je legendarno” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.