JA SAM BILA GREŠKA: Luna PLAKALA I JECALA, pa poručila Slobi da se vrati Kiji! (VIDEO)

Pink.rs
Kristina Kockar i Slobodan Radanović noćas su bili u hotelu van "Zadruge" gdje su slavili prvu godišnjicu svog braka. Luni Đogani, njegovoj djevojci zbog koje je prevario suprugu, to je jako teško palo. 

Kristina Kockar i Slobodan Radanović noćas su bili u hotelu van “Zadruge” gdje su slavili prvu godišnjicu svog braka. Luni Đogani, njegovoj djevojci zbog koje je prevario suprugu, to je jako teško palo. 

Dok su Sloba i Kija noć provodili zajedno uživajući u romantičnoj večeri, Luna je spavala u pabu, a gotovo sve vrijeme preko lica je imala peškir. Kada su se danas popodne Radanović i Kockareva vratili u “Zadrugu” iz hotela, Sloba je odmah otišao u spavaću sobu.

Tamo je mislio da će zateći svoju devojku Lunu Đogani, međutim ona je bila u pabu, zbog čega se pjevač uputio u ovaj dio “Zadruge”. Tamo je samo na kratko razmijenio nekoliko rečenica sa Đoganijevom koju je molio da se vrati u spavaću sobu.

Kada je vidio da to ne želi, Sloba je izašao iz paba i otišao u kupatilo. Poslije nekoliko minuta, Slobodan je ponovo otišao kod Lune, koja nije bila raspoložena za priču sa njim.

Srećo, hoćeš da uđeš unutra? – pitao je Sloba Lunu.

Neću! – tiho je rekla blogerka.

Što? Ti ćeš da budeš? Zašto? – govorio je Radanović.

 – Ne želim da budem unutra! – jasna je bila Đoganijeva.

 – Dobro! Lijepo! Nepotrebno! – bila je Slobina izjava.

Nakon ovoga Radanović je ponovo izašao iz paba i uputio se spavaću sobu, gde se u garderoberu presvukao, posle čega se ponovo vratio u pab i nastavio da razgovara sa devojkom koja je počela da plače.

– Nikada se u životu nisam osjećala ovako i to sve zbog tebe! Zbog tebe, ti si kriv! Ispoštovao si svoju ženu. Treba da budeš sa njom! Treba! Ja sam bila slučajnost i greška! Više me ništa ne interesuje. Na djelima si pokazao sve što je trebalo. Ja kada nekoga volim, ja ne mogu da ga povrijedim. Ja da patim zbog tvoje krivice… ono što ja osjećam ovdje (spustila ruku na grudi) ti ne želiš da znaš kako izgleda. To što si meni uradio, to nema cijenu. Ne zanima me! – govorila je Luna Slobi kroz suze.

 – Ja sam mislio na tebe sve vreme. Hteo sam ovo samo da ispoštujem i ništa više. Mene drugo ne zanima. Ona spavala u spavaćoj, ja u dnevnoj sobi. Imali smo večeru, igrali igru istine u toku koje smo se posvađali – pravdao se Sloba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima OVDJE i OVDJE.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...