Jagodić: Nije svejedno kada vam klub renomea Jedinstva ponudi saradnju

sportsport.ba
Za novog šefa stručnog štaba Jedinstva iz Bihaća izabran je iskusni bh. stručnjak Vlado Jagodić.

Za novog šefa stručnog štaba Jedinstva iz Bihaća izabran je iskusni bh. stručnjak Vlado Jagodić.

Saradnja između bihaćkog kluba i bivšeg selektora mlade reprezentacije BiH je već dogovorena, a ozvaničena će biti u narednim danima, kada će Jagodić ujedno izvršiti prozivku.

“Da, obavili smo nekoliko razgovora i dogovorili saradnju, a u srijedu bi trebali u Bihaću to sve i definisati. Iskreno, plan i ambicije koje imaju ljudi koji vode Jedinstvo, a na čijem čelu je gospodin Ismet Hadžimuratović, je teško odbiti – gledajući sportski motiv”, istakao je Jagodić za SportSport.ba, pa nastavio:

“Tačno je da sam čekao ishode određenih razgovora po pitanju odlaska u inostranstvo, što je sasvim realno ako se uzme u obzir moja dosadašnja karijera. Ali isto tako moram reći da mi nikada neće biti svejedno ako mi klub imena i renomea poput Jedinstva ponudi saradnju sa ozbiljnim planovima, bez obzira na trenutni rang i stanje u kome se nalazi.”

“Jedinstvo obilježava 100 godina postojanja što se mora cijeniti i poštovati. Stanje u kome je bio klub treba hitno popraviti u svim segmentima i stogodišnjicu kluba proslaviti sa svojim navijačima na način koji je mnogo bolji nego što je to bilo u poslednjoj sezoni. Vjerujem ljudima koji vode klub i smatram da zajedno možemo mnogo”, dodao je Jagodić.

A. Pašić / SportSport.ba





Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...