Jagodice, usne, grudi: Koliko su ,,ljepotice” estrade platile svoje plastične operacije, a kad čujete na koga žele da liče…?

Alo.rs
"Djevojke često dolaze sa nerealnim zahtjevima i slikama poznatih ličnosti. Uglavnom mi pokazuju slike članova porodice Kardašijan, Emine Jahović i Jelene Karleuše. Prije nego što se dogovorimo oko intervencije, ja im kažem da li mogu da im ispunim želje ili ne. Što se tiče ideala ljepote, odnosno nekoga ko je izvukao maksimum sa pravilnom estetskom medicinom, volim da istaknem Eminu Jahović. Ona je, prema mom stručnom mišljenju, neko ko je uspio da napravi maksimalne promjene, ali sa zadržavanjem prirodnog i skladnog izgleda", kaže dr Sava Knežević koji je prokomentarisao i pripadnice naše estrade, koje su zarad ljepote otišle pod nož.

Djevojke često odlaze kod estetskih hirurga kako bi promijenile svoj izgled i sakrili nedostatke, mnoge zahtijevaju od ljekara da učini da izgledaju baš kao njihovi idoli.

“Djevojke često dolaze sa nerealnim zahtjevima i slikama poznatih ličnosti. Uglavnom mi pokazuju slike članova porodice Kardašijan, Emine Jahović i Jelene Karleuše. Prije nego što se dogovorimo oko intervencije, ja im kažem da li mogu da im ispunim želje ili ne. Što se tiče ideala ljepote, odnosno nekoga ko je izvukao maksimum sa pravilnom estetskom medicinom, volim da istaknem Eminu Jahović. Ona je, prema mom stručnom mišljenju, neko ko je uspio da napravi maksimalne promjene, ali sa zadržavanjem prirodnog i skladnog izgleda”, kaže dr Sava Knežević koji je prokomentarisao i pripadnice naše estrade, koje su zarad ljepote otišle pod nož.

Na Severini je sve perfektno, sem usana!

Operacije: 9.000 eura 

– Kada je riječ o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lijepo izgledalo.

Prija je promijenila lični opis!

Operacije: 8.000 eura

Kada je o Aleksandri Prijović riječ, tu je očigledno bilo posla. Ipak, sve je urađeno sa mjerom. Ona je malo regulisala veličinu usana, vilica je konturirana zajedno sa bradom, jagodicama je dat volumen. Grudi su i više nego očigledno silikonske, a takođe je poradila i na liniji, pa je sve negdje leglo na svoje mjesto. Što se tiče Aleksandre, poradio bih na konturama lica.

Ana, ispumpaj se!

Operacije: 9.000 eura

Anu Korać opisuje riječ volumen u svakom smislu! Jagodice koje su toliko uvećane da su u disproporciji s ostatkom lica, gornja usna neadekvatnog oblika i veličine. Grudi takođe u disproporciji sa korpusom. Savjetovao bih Ani da smanji sve što se smanjiti može na neku pristojnu veličinu, jer prenaglašeni atributi su odavno prestali da budu ideal ljepote. Sklad i proporcija su ono što nedostaje Koraćevoj.

Andreana kao Kardašijanka!

Operacije: 6.000 eura

Andreana Čekić je najviše promjena napravila u konturisanju lica. Usne su u proporciji sa licem, urađeno je konturiranje jagodica i lifting te regije, kao i vilica i nos. Ipak, sve je u skladu i proporcije su korektne. Međutim, i Andreanu bih svrstao u kalup , odnosno sve djevojke koje žele da postanu klonovi porodice Kardašijan.

(Alo.rs)

Priča se da je u tajnoj shemi sa Slobom, sinoć se provodila sa njim u klubu: Kijini fanovi napali Anu Korać, ona im ovako odgovorila!

Iako dvadesetčetvorogodišnja Ivanjičanka Ana Korać, koja se proslavila u “Zadruzi”, nije sklona konfliktima niti javnim osudama, nju su u ogromnom broju napali fanovi, zbog čega je osjetila potrebu da im se svima javno obrati.

Naime, Ana se sinoć provodila u društvu zadrugara na nastupu Slobe Radanovića, što je, po svoj prilici, bio razlog da pojedini fanovi “Zadruge” napadnu Koraćevu na društvenim mrežama. Kako se spekuliše, pojedincima je zasmetalo to što se Ana, koja je najbolja prijateljica Slobine žene Kije Kockar, našla sinoć u njegovom društvu, te se povelo pitanje o tome na čijoj je sad Ana strani. Uz to Milan Milošević je objavio kolumu u kojoj navodi kako su se oni čuli poslije Zadruge i da joj je Sloba pisao preko lažnog profila.

S tim u vezi, Ana je riješila da se oglasi.

“Daj ljudi, prestanite da širite mržnju, da pišete ružne komentare. Ko je sa kim izašao, ko se slikao sa kim, ko se druži… Niko se od nas, zadrugara, ne mrzi.To što je bilo u “Zadruzi”, ostaje u “Zadruzi”, tu se završila igra. Sada smo svi napolju i svi se družimo i volimo. Razmišljajte malo pozitivno i biće vam život lepši”, napisala je Ana.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...