Oko 12:30 sati na Cetinju je došlo do jake eksplozije, čiji uzrok još uvijek nije poznat.

– Ja živim blizu centra grada i čuo sam jaku eksploziju. Onda sam napravio automobilom nekoliko krugova kroz grad i ništa nisam primijetio neobično – kazao je jedan od čitalaca Antene M. 

Drugi koji živi dalje od centra kazao je da je osjetio podrhtavanje.

– Samo sam osjetio podrhtavanje tla, ali nije bilo prijatno – kazao je on.

I iz OKC Uprave policije nam je saopćeno da su primili više poziva Cetinjana koji su željeli da znaju šta se desilo. 

Kako je nezvanično saopćeno iz policije na Cetinju je veliki broj policajaca, kao i pripadnici Posebne jedinice policije, zbog ubistava koja su se dogodila u posljednjih 10 dana, ali nikakav događaj nije prijavljen.

– Policiji ništa nije prijavljeno, nikakva šteta, nikakav incident, ništa. Pošto je sada gore pojačano prisustvo policije odmah su obišli grad da provjere o čemu se radi, ali nije primijećeno ništa neuobičajeno- kazao je izvor iz policije za Antenu M.

Na Cetinju je u toku navodno rekonstrukcija seoskog puta, pa je moguće da je miniranje tokom rekonstrukcije uznemirilo građane.

– S obzirom na to šta se u gradu dešavalo posljednjih dana, logično je da su uznemireni i da ovako reagiraju, ali za sada nema podataka da se bilo šta desilo- kazao je izvor Antene M.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Jaka eksplozija uznemirila Cetinjane, policiji ništa nije prijavljeno / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.