”Jako sam bogata i sebi sam našla jako siromašnog muža.

Mnogi su bili iznenađeni, ali obzirom da nema ništa i da je teška bijeda sa njim mogu lako manipulisati, bezuslovno će da me sluša i da “žmiri” na moje vanbračne ljubavne afere, a lijep je kao bog i jedino što ima bolje od mene je svoj fizički izgled, ali i to meni i de u prilog :).

(Ilustracija)

Volim da ga podsjećam ko je on, da mu “nabijam” na nos da živi u mom stanu, vozi moj auto, jede moju hranu, troši moje pare… ne prođe dan da mu nešto od toga ne spomenem, čisto da ne zaboravi. Kada sa društvom izađemo na piće, obožavam da ga pustim da on krene da plati, a ja ga tada “sasječem” riječima “zatvori taj svoj novčaničić, sutra ćeš mi tražiti da ti dam… ja ću platiti” ili “lako se tuđim parama razbacivati” ili “ako ti plaćaš mojim parama, ko je ustavari platio piće…” ma ima toga… Baš se osjećam moćno i dominantno.

 

Više saznajte na izvornom linku: – ‘Jako sam bogata i sebi sam našla jako siromašnog muža’ / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.