– Još nekoliko dana ostalo je do velikog spektakla u Sarajevu “Born in Ghetto”. Kroz svoju desetogodišnju karijeru upoznala sam cijelu Bosnu i Hercegovinu, ne postoji mjesto gdje nisam radila, gdje me s osmijehom nisu dočekali. Zato zaslužuju da im pripremim noć za pamćenje – govori nam jedna od najseksepilnijih srbijanskih pjevačica Katarina Grujić.

Za pet dana ona će nastupiti u Skenderiji 13. avgusta, zajedno s Jalom Bratom, Bubom Corellijem, Rafom Camorom, Inasom, Gogom Sekulić, Baka Prasetom, Senidah, Cobijem…

Samo nabrajanje ovih izvođača daje do znanja da će to zaista biti nezaboravna noć. Posebno uzevši u obzir da se radi o novom muzičkom pravcu koji je većina njih i započela. 

– Skoro sve ih poznajem, a najbolje možda Jalu Brata i Bubu Corellija – kaže Grujić.

Na pitanje postoji li nadmetanje između njih, pjevačica odgovara:

– Smatram da mi nismo te osobe koje pate od ljubomore i sujete jer smo dosta postigli u životu i karijeri i možemo samo da se podržavamo kao što su i oni mene podržali uradivši mi pjesmu “Napad panike”.

Otkriva nam da vrijedno priprema novi album, koji će svjetlo dana ugledati naredne godine.

– Publika već u septembru može očekivati prvi singl. Bit će različitih stilova, a pogotovo onog mog prepoznatljivog kao s početka karijere – kazala je Grujić.

Mnogo se govorilo i pisalo o njenom ljubavnom životu. A pjevačica se rijetko oglašava po tom pitanju. Njena veza s tuzlanskim biznismenom Semirom Juzunovićem, čini se, postaje sve ozbiljnija. Špekuliralo se i o zajedničkom životu u Beogradu te da je na pomolu brak.

– Inače ne govorim o svom ljubavnom životu i ne iznosim privatnosti. Želim da u svom svijetu budem sretna i mirna i da to čuvam za sebe, ali ako se desi tako neki ozbiljan korak, sigurna sam da ćete biti obaviješteni – kazala nam je Grujić. 

– Naravno da nama djevojkama prijaju komplimenti, pogotovo kad ih opravdano dobivamo. Ali i dalje ostaje onaj najljepši, iskreni kompliment, a to je da sam još ljepša uživo i da sam normalna osoba – iskrena je zavodljiva pjevačica.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.