Na oduševljenje mnogobrojne publike, dvojac Jala Brat i Buba Corelli objavili su spot za novu pjesmu pod nazivom “Mila”.

Pjesma našeg poznatog dvojca je za manje od 24 sata na YouTubeu zauzela prvo mjesto na trending listi.

Odmah nakon objavljivanja pjesme, naš mladi košarkaš Dženan Musa dao je podršku Jali Bratu i Bubi Corelliju, objavivši video na kojem se čuju stihovi nove pjesme. Osim njega, kolegama je podršku dala i Maya Berović, koja je na Instagram storiju čestitala na novom hitu.

Podsjećamo, prošlog mjeseca njih dvojica su objavila pjesmu sa srbijanskim reperom Rastom “Benga po snijegu”, koja je ostvarila nevjerovatan uspjeh.

.

.

.

.

.

.

.

(Avaz)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.