Jarčeve pokreću materijalne stvari, Blizanca korisne informacije


Jarčeve bez greške pokreću materijane stvari. Jednostavno u njima vide najveću sigurnost i stabilnost.

Ovan

Kod vas su bitne dvije stvari – jedan od pokretača je takmičenje sa drugim ljudima u svemu, a drugi koji je vezan za ljubav, kvalitetno provedeno vrijeme sa partnerom.

Bik

Vi se teško pokrećete jer je vaše prirodno stanje hedonizam, ali u svakom slučaju ćete se pokrenuti ako se radi o osobi koja zna da kuva, o poslu koje je vezan za ishranu, ili neku drugu vrstu uživanja.

Blizanac

Vas mogu da pokrenu samo nove korisne informacije. Vi ste željni učenja, upijanja znanja, zaljubljujete se u ljudki intelekt, ako vam je interesantan.

Rak

Vas pokreće isključivo pažnja, lijepe riječi. Mada je interesantno da kod svih ljudi riječi ništa ne znače bez djela, ali kod vas može biti i obrnuto, ako djelo nije propraćeno riječima, nije to to.

Lav

Vas pokreće društvo, zabava, želja da u svakom trenutku budete u centru pažnje.

Djevica

Vas može pokrenuti samo situacija gdje je sve logično i gdje se u startu vidi da je sve sređeno pod konac, perfekcionizam.

Vaga

Vaš pokretač su kreativna dešavanja, imate nevjerovatan osjećaj za lijepe stvari, vi ste kraljevi ljepote – one prave, čiste, bez predrasuda.

Škorpija

Vas je teško pokrenuti, ali se može reći da funkcionišete na principu energije. Ako osjetite energiju koja vas privlači, bez obzira da li to sa strane izgleda kao pozitivna ili negativna energija, ako se energije poklope, vas niko ne može da zaustavi.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka imaju problem što bi trebalo nešto da ih zakočiti. Strijelčevi su djeca, oni su uvijek za akciju ne razmišljaju mnogo o razvoju toka dešavanja, već im je bitno da se stalno nešto dešava.

Jarac

Vas bez greške privlače materijane stvari. Jednostavno u njima vidite najveću sigurnost i stabilnost.

Vodolija

Vas pokreću ekstremne stvari, stvari o kojima neki ne bi mogli ni da sanjaju, a kamoli da pokušaju. Nikada vas ne može jedna stvar na isti način privući dva puta, jer ste vi sami po sebi nepredvidivi. Ono što je već viđeno je predvidivo.

Ribe

Ovo je znak iluzija, ali i dobrog osjećaja. Vas može privući iskljućivo nešto što je tajno, mistično, ne vezano koliko je komplikovano, ili možda opasno.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...