JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A NIJE ZNALA DA JA ZNAM SVU ISTINU O NJOJ: Kad je vidjela poruku MOLILA ME DA ŠUTIM!

Poklopila sam je kao nikad

BONUS

“Bio sam na moru sa djevojkom i još par ortaka i jedna djevojka je ozbiljno počela da se davi, ko zna šta je bilo, onesvijestila se na kraju ali sam je izvukao nekako (nisam baš neki spasilac).

Prvo sam masirao srce jedno 10 sec ne gledajući gde je moja djevojka, a zatim joj dao vještačko disanje i povratila je vodu, a zatim i boju, bila je blijeda kao krpa.

Kada sam se okrenuo, vidio sam da je moja djevojka otišla i čekala me je u sobi ljuta jer sam navodno stavio ruke, a zatim i svoja usta na tu djevojku. Nisam rekao djevojci koju sam spasio, a nisam se ni pomirio sa svojom djevojkom. Mislio sam da će se to svidjeti mojoj djevojci, a ne da će me osuditi.

Bilo mi je prirodno sve što sam uradio, pogotovo jer je bilo veče i nije bilo drugih ljudi na plaži. Osjećao sam se u isto vrijeme i kao heroj i kao teška stoka, odvratan osjećaj.”

Više saznajte na izvornom linku: – JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A JA SAM JOJ U LICE SASULA SVU ISTINU O NJENOJ DJECI: Nije mogla doći sebi, JECALA JE NA SAV GLAS I MOLILA ME DA PESTANEM! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.