JAVILA SAM SE LJUBAVNICI MOG MUŽA I REKLA JOJ DA GA OSTAVI NA MIRU, A ONA ME ŠOKIRALA SLIKOM KOJU MI JE POSLALA: Evo šta mu je kupila, PUKNUT ĆU OD MUKE!

BONUS ISPOVIJEST: 

“Nervira me to što i muž i ja radimo, oboje 8 sati dnevno po 5 a ponekad i 6 dana nedeljno, a svi kućni poslovi su na meni.

Dok on leži, gleda film ili nešto drugo poslije posla, ja moram da kuvam, postavljam, rasklanjam, perem sudove, prostirem ili slažem veš, peglam. Vikendom umjesto da odmaram ja usisavam, ribam kupatilo, brišem prašinu i plus svi oni ostali poslovi koje sam već navela.

Kad mu kažem da mi to smeta, on se žali kako su to ženski poslovi i kako je on muško! A muški poslovi naravno ne postoje – ne grijemo se na drva, popravke rješavaju majstori, nemamo dvorište da se kosi, itd.

foto: Ilustracija

Osjećam se kao sluškinja. Slobodno vrijeme koje imam služi mi da malo odspavam i sredim sebe, bukvalno ne mogu da stignem da pročitam knjigu ili pogledam film.

Osjećam se kao da nemam život. Dođe mi da se razvedem jer mislim da će biti samo gore ako budemo imali djecu.

foto: Ilustracija

Nije u redu da sam ja u 21. Vijeku tretirana kao žena iz 19. Vijeka, s tim što žene tada nisu ni imale posao.”  

Više saznajte na izvornom linku: – JAVILA SAM SE LJUBAVNICI MOG MUŽA I REKLA JOJ DA GA OSTAVI NA MIRU, A ONA ME ŠOKIRALA SLIKOM: Evo šta mu je kupila, PUKNUT ĆU OD MUKE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.