Od kako je ovaj svijet napustio legendarni pjevač Šaban Šaulić, njegova porodica ne može nikako da se oporavi i da se pomiri sa činjenicom da njihovog supruga, oca i djeda više nema i da ga više nikada neće vidjeti.

Posebno je gubitak oca teško primila Šabanova kćerka Ilda Šaulić, koja se svo ovo vrijeme nije uopšte oglašavala u javnosti, a pored toga je i zanrzla i odgodila sve svoje planirane nastupe i gostovanja, jer se jednostavno ne osjeća dobro i smatra da taj posao trenutno ne može da radi kako treba.

Kako mediji u Srbiji prenose Ilda je posebno teško primila vijest da je Turčin Alsin Levent, koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo njen otac prije dva dana pušten na slobodu, sa koje će čekati daljnje suđenje. Ilda je odmah po povratku iz Amerike, gdje je bila sa svojim suprugom otišla na očev grob i tamo kroz suze i jecaje rekla kako će Šabanovog ubojicu stići Božja kazna.

Ilda je odmah stigla na Šabanov grob na Novom groblju u Beogradu, pa su pjevačica i njen muž malo očistili grob i stavili na njega svježe cvijeće.

Svjedoci koji su se u tom trenutku našli u blizini kažu da je Ilda svo vrijeme dok je čistila očev grob govorila

”Ne brini ništa, tatice moj, stići će božja kazna onog ko te je odvojio od nas.

Neće mu pomoći to što se brani sa slobode, jer onaj gore sve vidi. Sve u životu ide po zasluzi”, jecala i je i govorila kroz suze Šabanova kćerka.

Izvor blizak porodici Šaulić kaže da je Ilda razočarana i očajna, te da se nadala da u Njemačkoj sudstvo i tužilaštvo bolje funkcioniraju, te da su zakoni stroži, ali očito da se prevarila. Izvor kaže da je Ilda svjesna da niti jedna presuda ne može da vrati njenoga oca, ali je veoma tužna što onaj koji je krivacd za smrt njenoga oca nije zadržan u zatvoru.

Ona je najzgodnija baka na svijetu: Niko ne može da povjeruje koliko godina ima i momci padaju u nesvjest kada saznaju tu informaciju (FOTO)

Interenet je prepun ljudi i različitih priča o pojedincima koji imaju veoma zanimljive živote ili izgledaju malo drugačije od ostalih, pa samim time njihove priče postaju zanimljive za veliki broj ljudi, a nemali broj takvih priča ili snimaka postaju viralne.

Žena o kojoj je u ovome tekstu riječ se zove Alice Vasquez, instruktorica je joge i ona je iznenadila svojih 18 hiljada pratilaca kada je priznala da ima 40 godina.

Ona je nezvanično proglašena najljepšom bakom na svijetu, a sama je priznala da je svoje prvo dijete dobila kada je imala samo 16 godina, a da je do svoje 40. godine uspjela posati i baka jer je i njena kći koja također ima 16 godina uspjela kao i ona da rodi svoje prvo dijete a njoj podari njenoga prvog unuka, a do sada već ima troje unučadi.

Međutim, ono što zbunjuje sve one koji je prate na društvenim mrežama je njen zaista mladolik izgled, a i ona sama priznaje da su njene dvadesete bile zaista divlje godine njenoga života, te da je stalno bila u pokretu, mada je već bila mlada mama, te da nikada nije zastala da na pravi način razmisli o svome životu, već je samo preživljavala.

Pohvalila se kako je svoj 40. rođendan proslavila kako dolikuje, uz bazen, ali i da je posjetila striptiz bar.

O sebi misli kao o ženi koja ima 40 godina ali nije prosječna žena u tim godinama i da joj je želja da inspiriše neke druge žene da se ne skrivaju iza toga jer se osjećaju staro.

Ipak treba istaći da kod Alice nije sve u genima, već da je ona na svoj mladoliki izgled potrošila oko 50 hiljada eura, ali da je postigla rezultat koji je željela, te da većina mladih momaka misli da je njihova vršnjakinja i da uvijek budu šokirani kada im kaže da ima 40 godina, a kada im spomene i da je baka, najčešće momci padaju u nesvijest.