Jedna djevojka je odlučila da podijeli svoju ispovijest. 

Kazala je da se nikada jadnije nije osjećala kada je upoznala jednog čovjeka koji ima prema njenoj procijeni preko 70 godina.

Nije odmah znala ko je u pitanju, on se njoj predstavio da je vlasnik velikih kompanija, kao i da im veliku jahtu, a živi u vili pokraj obale.

 
Ona je s njim odmah bila tu noć u jednom hotelu, čuli su se svaki dan, a on je uvijek imao neke izgovore. 

“Nakon toga, prošlo je deset dana, a ja sam otišla na pijacu da kupim neke osnovne namirnice.Kada sam se pojavila ispred jedne tezge, vidjela sam njega kako prodaje krompire, odnosno voće i povrće. Zaprepastila sam se!Shvatila sam koliko sam ispala jadna i ponižena, sama sebi sam se zgadila jer sam završila u krevetu sa čovjekom koji mi može biti otac po godinama.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Jedan deda me prevario da ima vilu i jahtu, bila sam s njim u hotelu cijelu noć…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.