Za njega kažu da je trenutno u top tri najveća repera svijeta. Neki tvrde, da bi da kojim slučajem na sceni nije bio Eminem, Neli (Nelly) bio najveći svih vremena na rep sceni.

Iza njega je broj nagrada koje je teško pobrojati, a možda nije upoznat da je jedan od nedavnih koncerata imao vezu s Bosnom i Hercegovinom.

Neli je nastupio u dresu Žonkel Džons (Jonquel Jones), vjerovatno i ne znajući da je ona glavna uzdanica ženske košarkaške reprezentacije BiH.

Bilo kako bilo, sama Džons mu se zahvalila na društvenim mrežama.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Jedan od najvećih repera svijeta na koncertu nosio dres uzdanice bh. reprezentacije / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.