Službenici Granične policije BiH u posljednja 24 sata spriječili 158 ilegalnih migranata da nezakonito uđu našu zemlju, saznaje “Avaz”.

Graničari iz jedinice Zvornik odvratili su 50 ilegalnih migranata koji su iz Srbije krenuli u BiH, nije im utvrđeno državljanstvo. Njihove kolege iz Jedinice Granične policije Hum također su odvratili 10 lica.

Na sjeveru BiH, tačnije u Bosanskom Brodu od ilegalnog prelaska državne granice odvraćena su tri lica i to državljani Tunisa i Palestine.

I graničari jedinice Izačić od ilegalnog prelaksa odvratili su 95 lica, svi državljani Pakistana.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.